ويژه ماه رمضان:
چقدر مجاز به مصرف مواد قندي در ماه رمضان هستيم

برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه مبارك رمضان افراد روزه‌دار بايد وعده اصلي غذاي خود را هنگام سحر مصرف كنند و مواد غذايي كه حاوي پروتئين گياهي بوده به دليل ايجاد تشنگي و دفع سريع نبايد به ميزان زياد در اين وعده استفاده شود.

وي افزود: سلامت بيشتر در روزه‌داري به تغذيه مناسب مرتبط بوده كه بايد هنگام سحر از غذاهاي پخته شده استفاده شود.

وي در ادامه گفت: در ماه رمضان از فاصله زماني بين افطار تا سحر بايستي از نوشيدن آب و ميوه‌هايي همچون گوجه فرنگي، انگور، طالبي، هلو و سبزيجات كه حاوي فيبر فراوان هستند استفاده شود.

وي عنوان كرد: افراد روزه‌دار بايد به اندازه كافي از آبميوه‌ها استفاده كنند زيرا مصرف بيش از حد آبميوه‌ها به دليل داشتن قند باعث چاقي مضاعف شده و بايستي مواد نشاسته‌اي جايگزين مواد قندي شود./ع2