ارومیه/
رمضان فرصتی برای نهادینه‌سازی معروف‌ها است

حجت‌الاسلام نقی باقری در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: گام برداشتن در زمینه امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهم‌ترین واجباتی است، که شارع مقدس بر دوش مسلمانان قرار داده است.

وی بر لزوم توجه به اهمیت این فریضه دینی، تاکید کرد و افزود: مسلمانان به انجام دادن این وظیفه به صورت مکرر و در کتب دینی مختلف توصیه شده‌اند، بنابراین باید در این سمت‌وسو گام برداشته شود.

باقری با اشاره به اینکه هم‌اکنون در ماه مبارک رمضان قرار گرفته‌ایم، اضافه کرد: این ماه فرصت بسیار مغتنمی برای گام برداشتن در این زمینه و به طور کلی امر به معروف و نهی از منکر است.

امام جمعه شاهین‌دژ خاطرنشان کرد: زنان و مردان مومن در مقابل یکدیگر وظایف و مسئولیت‌های مختلف را بر عهده دارند، که یکی از مهم‌ترین این وظایف تذکر دادن عیوب و تلاش برای تقویت نقاط مثبت است.

وی با اظهار به اینکه مدینه فاضله مورد نظر در سایه امر به معروف و نهی از منکر دست‌یافتنی است، اظهار داشت: خواهران و برادران دینی باید در راستای نهادینه‌سازی این تفکر در جامعه گام بردارند، چرا که در این صورت هر لحظه در دستیابی به جامعه عاری از گناه و آلودگی موفق‌تر می‌شویم./س