براي رفع عطش و جلوگيري از تشنگي راه هاي زيادي وجود دارد که خوردن غذاهاي مدرن مانند قهوه، چاي پر رنگ باعث تشنگي ميشود.

محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: براي رفع عطش در ماه رمضان اولين راهکار نوشيدن آب است.
وي عنوان کرد: حتي به اندازه باز و بسته شدن دهان هم بايد ميزان آب مصرفي بدن تامين شود تا مقداري آب در بدن ذخيره شود.
وي
تصريح کرد: تامين آب بدن و جلوگيري از دفع آب از بدن با خوردن غذاهاي مدرن
و مصرف قهوه، چاي پر رنگ موجب تشنگي بيش از حد ميشود.
وي خاطر نشان
کرد: مصرف مواد غذايي که موجب حفظ آب در بدن خواهد شد مواد غذايي فيبري است
که در سبزيجات و ميوههاست و کارکرد دستگاه گوارش را بهتر ميکند.
وي
در خصوص جلوگيري از رفع عطش گفت: مصرف غذاهاي پروتيئن حاوي گوشتها(کباب
کوبيده، انواع کبابها) و غذاهاي چرب، شور هم تشنگي را بيشتر ميکند.
وي
خاطر نشان کرد: مصرف مواد قندي هم در سحري نياز بدن را به آب بيشتر ميکند
و آبليمو و خاک شير کم شکر، دم نوشهاي گياهي، را به روزهداران توصيه
ميکنيم.
وي در پايان گفت: البته در ماه رمضان ميان وعدههاي غذايي افطار و شام بايد فاصلهي 2 ساعته باشد./ع2