فارس/
افزايش 2 برابری توليد شتر مرغ در فارس

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، 

صادقی میزان تولید گوشت شتر مرغ در سال گذشته را 39 تن اعلام کرد و افزود: 3 هزار قطعه شتر ‌مرغ مولد ، پرواری و گوشتی در9 واحد پرورش دهنده فارس نگهداری می شوند.

گوشت شتر مرغ چربی ، کلسترول و سدیم کمتر و ارزش غذایی بالایی نسبت به گوشت قرمز دارد و مصرف آن برای افرادی که بیماری‌های قلبی و فشار خون دارند توصیه می‌شود.

فارس از تولیدکنندگان مهم شتر مرغ در کشور است./س