دکتر مرضیه آشتیانی متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: میوه ها، مفیدترین منابع تغذیه
برای بشر بوده و گنجاندن آنها در سبد غذایی روزانه خانواده از اهمیت ویژه برخوردار
است، اما تنها نکته مهم این است که هنگام مصرف میوه ها توجه کافی به چگونگی مصرف،
میزان و زمان مصرف آنها داشته باشیم.
وی گفت: مصرف برخی از میوه ها، به طور همزمان برای بدن بسیار مضر است، نوشیدن مخلوط آب هویج و پرتقال موجب افزایش اسید خون و اختلال در عملکرد کبد می شود.
این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین مصرف همزمان خربزه و لیمو با اختلال در تولید هموگلوبین خون، موجب بروز کم خونی می شود.
آشتیانی اظهار داشت: مصرف میوه هایی مانند لیمو، پرتقال، آناناس، گریپ فروت و خیار یا آب آنها بهتر است یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از صرف وعده غذایی صورت گیرد چون موجب کاهش کلسترول و اسید اوریک خون می شود./ع2