چهارمین اجتماع بزرگ مدافعان در دفاع از حرم عقیله بنی هاشم
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی ستاد مدافعان حرم در پی اهانت‌ اخیر و تخریب قسمت‌هایی از حرم سفیر و احیاءکننده واقعه کربلا حضرت زینب کبری(س) توسط گروه‌های سلفی و وهابی در ماه مبارک رمضان،ستاد مدافعان حرم با همراهی هیئت الرضا (ع) ،کنگره بین‌المللی امام علی النقی(ع) ،سازمان هنری - رسانه‌ای اوج و موسسه فرهنگی هنری بشارت چهارمین اجتماع بزرگ مدافعان حرم را برگزار می‌کند.

در این گزارش آمده است: بدین‌وسیله از آحاد مردم شیعی و علوی و میهمانان ضیافت‌ الله برای حضور در این مراسم دعوت به عمل آورده تا با لبانی تشنه فریاد یا حسین(ع) و یا زینب(س) خود را در روز شهادت امیرالمؤمنین علی (ع) به گوش جهانیان برسانیم و حمایت همه‌جانبه خود را از حرمین شریفین معصومین (ع) بخصوص عقیله بنی‌هاشم این یگانه بانوی ام المصائب کربلا اعلام نماییم.

لازم به ذکر است این مراسم در غروب روز شهادت امیرالمؤمنین (ع) سه‌شنبه 8 مرداد ماه جاری رأس ساعت 18 در میدان امام حسین (ع) با قرائت قاری بین‌المللی آغاز می‌شود و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین شیخ علیرضا پناهیان ادامه یافته و با مداحی مداحان اهل بیت(ع)سید مجید بنی فاطمه،حمید علیمی ،جواد مقدم ، روح  الله بهمنی و عبدالرضا هلالی خاتمه می‌یابد./ي2