مدير عامل بورس انرژي؛
معامله 20 محصول فرآورده‌هاي نفتي در بورس انرژي
شاپور محمدي مدير عامل بورس انرژي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، گفت: بورس انرژي بعد از گذشت 4 ماه از آغاز فعاليت خود، مسير خوبي را طي کرده و در معاملات برق بيش از 3 ميليارد و 500 هزار تومان معامله صورت گرفته است و حجم معاملات در حال افزايش دانست.

وي ادامه داد: تمهيداتي براي افزايش نقدينگي با وزارت نيرو صورت گرفته است.

محمدي تصريح کرد: اين هفته شاهد عرضه‌ي متانول، بنگزول و آريزوريسايکل پالايش تهران خواهيم بود و همچنين پالايشگاه تبريز شاهد عرضه ساير محصولات خود خواهد بود.

وي در خصوص راه اندازي تالار فرعي در بورس انرژي گفت: امسال در بورس انرژي تالار فرعي راه اندازي نخواهيم کرد و در مورد صادرات با وزارت نيرو طي جلسه‌ي مقرر شد تا نام بورس انرژي در دستورالعمل صادرات برق گنجانده شود.

محمدي در خصوص معاملات فرآورده‌اي نفتي افزود: در معاملات فرآورده‌هاي نفتي 20 محصول در دستور کار بورس انرژي قرار دارد که آريزورسيايکل عرضه و متانول در شرف عرضه و ساير حلال‌ها در برنامه پذيرش بورس انرژي قرار دارند.

مدير عامل بورس انرژي اضافه کرد: برخي محصولات نفت خام،نفت سفيد، بنزين،  گازوئيل بدليل محدوديت‌ها جز عرضه قرار گرفته نشده و اميدواريم در آينده در سبد محصولات قابل معامله داشته باشيم.
انتهاي پيام/