با چه موادي حافظه مان را تقويت کنيم
ميترا ازربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: بيشتر مواد گياهي به خصوص موادي که داراي رنگدانه‌هاي زرد، نارنجي و قرمز هستند به دليل خواص آنتي‌ اکسيدان قوي که دارند به شدت قابل مصرف هستند.

وي افزود: زعفران، ريحان از جمله موادي هستند که حافظه را تقويت مي‌کنند و در ايجاد سلامتي در بدن موثر هستند.

وي خاطر نشان کرد: استفاده از مواد غذايي آماده مانند: سوسيس، کالباس ، سس‌ها و پيتزاها ممکن است علاوه بر اثرات منفي که براي سلامتي بدن دارند در کاهش حافظه نيز موثر باشند.

اين متخصص افزود: تقويت حافظه با مصرف اين مواد تنها زماني صورت مي‌گيرد که به اندازه استفاده شوند در صورت استفاده بيش از حد از مواد ذکرشده ممکن است اثر سوء داشته باشد و سبب ايجاد مشکلات در افراد شود./ع2