اصفهان/
حضورفوتباليست هاي اصفهان در راهپيمايي روز قدس

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان حسن آقاجان در آستانه روز جهاني قدس افزود: نامگذاري آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به عنوان روز جهاني قدس يكي از يادگارهاي امام خميني ( ره ) براي مردم جهان است.

نايب رييس هيات فوتبال استان اصفهان گفت: مبارزه با رژيم اشغالگر قدس با محوريت جمهوري اسلامي روز به روز جهاني تر مي شود.
وي افزود: امروزه اهميت مبارزه بار رژيم صهيونيستي روز به روز بيشتر مي شود و مردم دنيا از اين موضوع آگاه تر مي شوند.
آقاجان بااشاره به كشتار مردم مقاوم فلسطين و كودكان بي دفاع اين كشور توسط نيروهاي رژيم صهيونيستي ، گفت: آمريكايي ها با حمايت از رژيم صهيونيستي ، در كشتار مردم مظلوم فلسطين دخالت دارند و از سوي ديگر سازمان هاي به اصطلاح حقوق بشر را در اختيار گرفته اند.
وي تصريح كرد: مردم جهان امروز با ابتكار بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در نامگذاري روزجهاني قدس از جنايات آمريكا و سران رژيم صهيونيستي آگاه شده اند و به همين دليل نفرت از صهيونيست ها و دولت آمريكا در سطح جهان رو به گسترش است/س