پور ابراهيمي خبر داد
اولين جلسه وزير پيشنهادي اقتصاد با اعضاي کميسيون اقتصادي و برنامه، بودجه مجلس برگزار شد
محمدرضا پورابراهيمي‌داوراني نماينده مردم كرمان و راور در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران از ديدار جمعي از نمايندگان با وزراي پيشنهادي اقتصاد و امور دارايي، نيرو، علوم و جهاد كشاورزي  دولت يازدهم خبر داد و گفت: در حال‌حاضر جمعي از نمايندگان كه بيشتر از كميسيون‌هاي اقتصادي و برنامه و بودجه هستند ديداري را با وزراي پيشنهادي اين وزارتخانه‌ها در محل کميسيون تلفيق دارند.
 
وي در ادامه با اشاره به ديدگاه مثبت اعضاي كميسيون اقتصادي نسبت به وزير پيشنهادي وزارت امور اقتصاد و دارايي اظهار داشت: علي طيب‌نيا وزير پيشنهادي وزرات اقتصاد و امور دارايي از چهره‌هاي دانشگاهي است كه سوابق اجرايي مطلوبي نيز دارد.
 
نايب‌رئيس كميسيون اقتصادي ادامه داد: نگاه كلي ما به وي مثبت است و در حال‌حاضر نيز منتظر ارائه برنامه‌هاي وي در حوزه موضوعات مربوط به وزارت اقتصاد هستيم.
 
انتهاي پيام/