شهرکرد/
افزایش تولید مرغ بدون انتی بیوتیک در استان چهارمحال و بختیاری

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:

 برزو هیبتیان اظهار داشت: یک میلیون و 500 هزار قطعه مرغ بومی و سالم در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که این تعداد امسال 500 هزار قطعه جوجه ارگانیک بصورت سنتی و طبیعی در مناطق عشایری و روستایی و 600هزارقطعه جوجه ارگانیک در واحدهای صنعتی تولید کردند .
وی، با بیان اینکه اجرای طرحهای مشاغل خانگی و استقبال مردم برای مصرف گوشتهای بدون انتی بیوتیک ،همچنین استفاده از سامانه تهویه هوای ضد عفونی کننده از دلایل افزایش تولید مرغ ارگانیک بوده است افزود:‌ از این مقدار مرغ سالم همچنین سالانه 100 میلیون تخم مرغ و دو هزارو 250 تن گوشت سالم و بدون انتی بیوتیک تولید شده که 10 درصد ان به استان های همجوار ارسال شده است.

هیبتیان گفت: امسال تولید مرغ صنعتی در این استان به 23 هزار تن رسیدکه نسبت به پارسال 40 درصد افزایش داشت./س