هدایت حسینی معاون پژوهش انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع
غذایی کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، گفت: آبهای بسته بندی شده در
بطریها از آبهای معدنی که از منابع زیر زمین و آبهای آشامیدنی که از آبهای سطحی
تر استخراج میشوند تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: آبهای معدنی، آبهایی با املاح کمتری هستند و تغییرات املاح در آبهای آشامیدنی بیشتر است.
وی خاطر نشان کرد: غلظت املاح آب آشامیدنی به دلیل تبخیر آب در تابستان و نزولات جوی در زمستان بیشتر است و عمل سالم سازی این آبها از آبهای معدنی ازطريق گاز ازون و یا اشعه ماوراء بنفش به عملیات بسته بندی خواهد رسید.
وی افزود: به علت اینکه املاح کمتری در آبهای معدنی یعنی همان آبهای زیر زمینی است عملیات سالم سازی زودتر صورت میگیرد.
وی همچنین افزود: آبهای معدنی و یا آشامیدنی در بطریها تصفیه شده ، نباید در تماس مستقیم نورخورشید قرار بگیرد و گرنه اجزای تشکیل دهنده بطریهای آب آسیب دیده و با وارد شده میکروب بطری به آب به بدن افراد آسیب میرساند./ع2