به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،کودکانی که بیشتر میوه و سبزی تازه مصرف کرده و کمتر از غذاهای فرآوری شده تغذیه میکنند معمولا به آلرژیهای غذایی مبتلا نمیشوند.
احتمالا موادغذایی فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی هستند که به بروز آلرژی های غذایی دامن میزنند.
محققان دریافتند کودکانی که آلرژی غذایی ندارند اغلب از موادغذایی سالم و خانگی و همچنین از میوهها و سبزیجات تغذیه میکنند.
البته در این مطالعه به طور دقیق مشخص نشده که چرا مصرف موادغذایی تازه، کودکان را از ابتلا به آلژریهای غذایی مصون میکند و از این رو انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه ضروری است./ع