بيماران ديابتي مصرف چربي را كاهش دهند
دكتر مهدي خديوي، فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: چربي ها بيشترين تراكم كالري را در برنامه غذايي داشته و براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است.

وي با اشاره به اينكه برخي از چربي ها، زمينه بروز ديابت را در افراد بوجود مي آورند، گفت: به طور كلي، كاهش مصرف لبنيات پرچرب، گوشت قرمز، حذف غذاهاي سرخ كرده و تنوري در پيشگيري از بروز چربي خون در بيماران ديابتي پيشگيري مي كند.

اين فوق تخصص اظهار داشت: مبتلايان به ديابت نوع يك براي پيشگيري از بروز يبوست و كاهش سطح كلسترول بايد روزانه 35-20 گرم فيبر (الياف غذايي) مصرف كنند چون فيبر موجب شده تا قند غذاها به كندي جذب روده ها شود.

خديوي اظهار داشت: مصرف سبوس گندم، ميوه و سبزيجات تازه، مصرف سالاد با روغن زيتون و آبليمو و دانه هاي سويا براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است چون سويا تنظيم قند و انسولين خون بدن را برعهده دارد./ع2