پيشگيري از بيماري‌هاي پر‌خرج با مواد غذايي كم‌خرج
محمدتقي انوشه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سالم‌ترين غذاهايي كه با غلظت هايي از ارگانيسم هاي زنده هستند كه ميكروب‌هاي مضر هر ماده غذايي را سركوب مي‌كند.

وي عنوان كرد: انواع مواد غذايي و مواد  لبني پروبيوتيك آنها هم در بازار موجود است و براي هر فردي قابل استفاده هستند.

وي افزود: مواد غذايي پروبيوتيكي خطر وجود ميكروبها در دستگاه گوارش را كاهش مي‌دهد و باعث تعادل و بهبود عملكرد مفيد دستگاه گوارش مي‌شود.

وي در پايان گفت: همچنين مصرف پروبيوتيك‌ها از بروز بيماريهاي سندرم روده تحريك‌پذير اختلالات گوارشي حاصل از مسافرت، يبوست و نفخ معده جلوگيري مي‌كند./ح