کاهش قابل ملاحظه اختلالات بینایی؛
یکی از منافع حضور اپتومتریست ها در نظام سلامت کشور
دکتر محمد رضا زرین دکترای اپتومتری در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: اپتومتری قدمتی 40 ساله در کشورمان دارد و چهار گروه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی کشور مشغول آموزش به پذیرفته شدگان در رشته اپتومتری هستند.

وی گفت: یکی از منافع حضور اپتومتریست ا در نظام سلامت کشور کاهش قابل ملاحظه اختلالات بینایی به خصوص در اطفال طی دو دهه گذشته بوده است.

این دکترای اپتومتری تصریح کرد: اپتومتریست ها به عنوان مراقبان اولیه بینایی در تشخیص و درمان و پیشگیری بیماری های چشم و اختلالات بینایی نقش دارند و شاخص های مطرح شده در این خصوص نقش موثر این گروه را نشان می دهد.

وی خاطر نشان کرد : هم اکنون کلینیک های اپتومتری به آخرین تکنولوژی های تشخیصی در حوزه پارا کلینیک و درمانی مجهز هستند و این تجهیزات با امکانات درمانی در سراسر دنیا رقابت می کند./ع2