تا پايان سال 94؛
توليد روزانه گوشت قرمز در استان تهران به 400 تن مي رسد
محمد موسوي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب فوق اظهار داشت: اولويت اساسي بخش کشاورزي استان حرکت به سمت قطب توليد نهاده‌هاي کشاورزي دانش بنيان و موثر در جهت تسريع در تحقق خودکفايي و قطع واردات اينگونه نهاده ها است.

وي ادامه داد: در آغاز اجراي طرح خودکفايي گوشت قرمز، ظرفيت پرواربندي دامداريهاي استان يک ميليون و 760 هزار راس بود و با 60 درصد ظرفيت در حال توليد بودند.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان تصريح کرد: در قالب اجراي طرح مذکور با افزايش ظرفيت فعاليت واحدهاي فعال و فعال سازي واحدهاي نيمه فعال و غير فعال تا پايان سال 94، متوسط توليد روزانه گوشت قرمز استان تهران از 200 تن در روز به 400 تن افزايش مي يابد.

موسوي افزود: در طول يک سال گذشته براساس برنامه ريزي ها و حمايت هاي انجام شده 600 واحد دامداري با 58 هزار راس پرواربندي جديد براي 17 هزار تن توليد با 80 درصد گاو و 20 درصد گوسفند فعال شده است.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان اضافه کرد: براساس طرح خودکفايي گوشت قرمز تا پايان سال 94 ظرفيت پرواربندي فعال دامداري هاي موجود استان با 40 درصد افزايش به يک ميليون و 760 هزار راس ارتقا مي يابد.

به گفته موسوي يکي از نيازهاي اساسي طرح مذکور در کنار علوفه، تامين گوساله هاي نژادهاي برتر گوشتي - شيري و يا گوشتي پايه پروار است.

وي خاطرنشان کرد: براي تحقق اين امر توليد گوساله هاي نر گوشتي - شيري و يا گوشتي برتر مورد حمايت سازمان جهاد استان قرار گرفت که در همين راستا طرح توليد 4 هزار راس گوساله گوشتي - شيري با 600 ميليارد ريال سرمايه گذاري بخش خصوصي تهيه، تصويب و در دست اجرا مي باشد.
انتهاي پيام/