راديو هفت سه ساله شد
 به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي رسانه ملي،تهيه‌كننده «راديو هفت» ضمن اعلام اين خبر بيان كرد: كل ويژه‌برنامه تولد سه سالگي راديو هفت توليدي است و اين برنامه بخش زنده ندارد.
 
 وي افزود: حدود يك هفته درگير ضبط اين برنامه بوديم و قرار است پنجشنبه از ساعت 22 تا يك بامداد به روي آنتن شبكه آموزش برود.
 
صوفي همچنين خاطرنشان كرد: امسال در جشن تولد «راديو هفت» در استوديو نيستيم و برنامه را از محوطه برج ميلاد اجرا مي‌كنيم. نزديك به 10، 15 خواننده و 30 نفر از افرادي كه در طول اين دو سال با ما بودند در اين ويژه برنامه حضور خواهند داشت.او ادامه داد: همه مجريان و افرادي كه در برنامه متن مي‌خواندند نيز حضور دارند.
 
صوفي در پايان خاطرنشان كرد: اجراي اين ويژه‌برنامه را منصور ضابطيان و احسان كرمي برعهده دارند، بخشي‌هايي را هم خودم اجرا خواهم كرد./ص