به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، شیرین حسنی رنجبر عضو مرکز
تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه میزان
ابتلا به چاقی در زنان بیشتر از مردان است، افزود: هم اکنون بیش از 35
دلرصد زنان و بیش از 25 درصد زنان به چاقی مبتلا هستند این در حالی است
که 51 درصد افراد چاق در معرض خطر مرگ قرار دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: محاسبه bmi بهترین روش تعیین چاقی در افراد است چرا که استفاده از سایر روش ها همچون ام آر آی و سی تی اسکن موجب افزایش هزینه های درمانی و اتلاف وقت ی شود.
حسنی رنجبر مصرف فست وفود ها را مهمترین علل ابتلا به چاقی دانست و اذعان داشت: مصرف فست فودها ابتلا به چاقی را تا 2 برابر افزایش داده و هر فردی که 2 بار در هفته از فست فود ها استفاده کنند 5 کیلو گرم بیشتر از فردی که هفته ای یک بار فست فود مصرف کنند چاق می شود./ع2