اصفهان/
توليد گوشت گوساله غني شده در اصفهان
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، امير حسين افيوني در جمع خبرنگاران گفت: اين نوع گوشت در راستاي توليد محصولات سالم پروتئيني در اصفهان توليد شد.

وي تصريح كرد: گوشت گوساله غني شده خواص متعدد پزشكي مانند پيشگيري و درمان سرطان، رقيق كردن خون و نافع براي بيماران ديابتي است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي اصفهان افزود: خوراك توليد اين نوع گوشت كنسانتره دانه هاي روغني است و با افزايش ۱۰ درصد قيمت، صرفه اقتصادي دارد.
وي اظهار كرد: در سال گذشته ۱۵۷ هزار تن گوشت مرغ و ۸۰ هزار تن تخم مرغ در اصفهان توليد شد و در راستاي توليد كيفي محصولات بار ميكروبي شير كاهش يافت.
وي ادامه داد: ۵۴۰ هزار تن گوشت قرمز و هشت هزار تن گوشت بوقلمون در سال ۹۱ در اصفهان توليد شد.
معاون برنامه ريزي سازمان جهاد كشاورزي اصفهان نيز در جمع خبرنگاران گفت: در سال گذشته در اجرای طرح هاي اين سازمان سهم دولت كاهش و سرمايه گذاري بخش غير دولتي افزايش يافت.
احمد صفي افزود: ۶۷ درصد از اعتبارات طرح هاي سازمان در سال گذشته از منابع غير دولتي و ۳۳ درصد منابع دولتي بود.
وي با بيان اينكه سه هزار ميليارد ريال تسهيلات با نرخ هفت درصد و يكهزار و ۶۲۰ ميليارد ريال با نرخ ۱۳ درصد به كشاورزان براي هفت هزار طرح ارايه مي شود، اضافه كرد: تسهيلات يكهزار و ۶۲۰ ميلياردي به ۴۴ طرح بزرگ كشاورزي تخصيص يافته است.
وي تصريح كرد: از هفت هزار طرح ، ارايه تسهيلات به چهار هزار و ۲۰۰ طرح به تصويب رسيده است.
به مناسبت فرا رسيدن هفته دولت ۱۵۱ طرح كشاورزي با اعتباري بالغ بر ۴۲۰ ميليارد ريال و اشتغالزايي ۸۷۷ نفر در سازمان جهاد كشاورزي اصفهان افتتاح و بهره برداري شد/س