به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ حدود 150 خانوار کشاورز لوشانی سالهاست که با تولید
پیاز ، در سطحی معادل 135 هکتار از اراضی مستعد منطقه انحصار کشت این محصول اشک
آور و البته پرخاصیت را در جنوب استان گیلان برعهده دارند.
امسال تولید پیاز در شهر لوشان 4 برابر شده و پیش بینی می شود تاپایان فصل برداشت چهار هزار
تن پیاز در این منطقه تولید شود .
پیاز به علت داشتن فسفر ، سدیم ، پتاسیم و ویتامین های آ.ب.س ، آهن ، آهک ، ید ، سلینوم و قند کارهای فکری را آسان و از بروز سکته مغزی و خون دماغ شدن جلوگیری می کند و تصفیه کننده خون و خواب آور است. / س