ذرات نانو به کمک سالم سازي مواد غذايي آمد
به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، محققان بسته‌بندي‌هاي جديد نانو را در توليد محصولات سالم بسيار کارآمد مي دانند.

به گفته محققان در طول چند ساله گذشته صنايع بسته‌بندي مختلف مثل بسته‌بندي مواد غذايي، مواد آرايشي و صنايع گوناگون ديگر را عاملي در جهت افزايش سموم مختلف و رشد آن در اين مواد گرديد.

محققان با مطالعه ساخت مواد گوناگون صنايع بسته بندي به بررسي بيش از 10 هزار ماده با انجام آزمايشات گوناگون با مواد مختلف شدند که تنها نانو ذرات نقره نتايج مطلوب را حاصل نمود.

پژوهشگران از عدم عوارض جانبي اين ماده خبر داده و معتقد هستند دستگاه گوارشي بدن حتي نانو ذرات نقره را دفع کرده و هيچ گونه خطري براي انسان ندارد.

پژوهشگران به کارگيري لايه‌اي از نانو ذرات نقره را در بسته‌بندي‌ها بسيار مفيد دانسته که از فساد مواد غذايي جلوگيري و به افزايش طول عمر آنها و همچنين تازگي کمک خواهد کرد./ح