بهترين غذاي فاسد نشدني در سفر را بشناسيد
امير حسين فقيهي، متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: با بالا رفتن ميزان مسافرت‌ها در فصل تابستان ميزان بيماريهاي گوارشي افزايش پيدا مي‌کند.

وي عنوان کرد: براي جلوگيري از بيماريهاي گوارشي در سفر بايد از غذاهاي سالم و فاسد نشدني و سبک تهيه شده در خانه استفاده کرد.

وي خاطر نشان کرد: بهترين غذا در سفر نان و پنير و گردو و سبزيجات تازه بدون لکه‌هاي قهوه‌اي رنگ است.

وي خاطر نشان کرد: همچنين نه تنها نبايد براي خوردن و آشاميدن از آب‌ها، چشمه‌ها و نهرها استفاده کرد بلکه براي شستن ظروف و دستها هم نبايد استفاده شود.

وي افزود: از غذاهاي رستوران‌هاي بين راهي استفاده نشود و در صورت مطمئن بودن از مواد اوليه بهداشتي و سالم به اين رستوران‌ها برويد./ح