اهواز/
کاهش درصد تلفات در واحدهای طیور پرورشی
به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، مصطفی کنارکوهی گفت: طبق آمار دریافتی از واحدهای پرورشی طیور در سراسر استان، درصد تلفات در واحدهای طیور پرورشی از ابتدای امسال با روند نزولی قابل ملاحضه‌ای مواجه بوده و در ماه قبل با کمترین میزان خود در طی یک سال گذشته رسیده است.

وی افزود: این کاهش آمار تلفات علیرغم افزایش تراکم واحدهای مرغداری، فرسوده بودن بافت ساختمانی بسیاری از واحدهای مرغداری، بالا رفتن آلودگی به عوامل بیماری‌زا و بروز سویه‌های جدید بیماری‌های طیور در سراسر کشور و شرایط آب و هوایی خاص استان (وجود ریزگردها و رطوبت بالا) که همگی از عوامل مستعدکننده بروز بیماری و ایجاد تلفات در واحدهای پرورشی طیور می‌باشند، رخ داده است.

كناركوهی عنوان‌كرد: از علت‌های کاهش تلفات مرغداری‌ها می‌توان به برنامه‌های پیشگیری و مبارزاتی اداره‌کل دامپزشکی استان (اداره بهداشت و مبارزه با بیماری‌های طیور) از جمله انجام واکیسناسیون گسترده و بهبود برنامه‌های واکسیناسیون در واحدهای پرورشی، اعمال فواصل زمانی منع جوجه‌ریزی و بازدیدهای قبل از جوجه‌ریزی و بهبود برنامه‌های ضدعفونی اشاره كرد./س