ايران توليد سوخت هسته اي در نيروگاه اراك را آغاز كرده است/ايران به شكل گستردهاي به غنيسازي اورانيوم در نيروگاه نظنز پرداخته است
آژانس بين المللي انرژي اتمي روز چهارشنبه گزارش خود در خصوص برنامه هستهاي ايران را منتشر كرد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رويترز: آژانس بينالمللي انرژي اتمي در گزارش خود مدعي شده است:ايران توليد سوخت هستهاي در نيروگاه اراك را در راستاي تحقيقات آغاز كرده اما راه اندازي آن را به تعويق انداخته است.
آژانس در ادامه گزارش خود مدعي شده است:ايران به شكل گستردهاي به غني سازي اورانيوم در نيروگاه نظنز پرداخته است.
آژانس بين المللي انرژي اتمي همچنين در گزارش فصلي خود آورده است: ذخيره گاز اورانيوم ايران با سطح غني سازي بالا همچنان كمتر از "خط قرمزي" است كه اسرائيل مشخص كرده است.
اين نهاد بين المللي همچنين مدعي شد:ايران تركيب مقدماتي براي استفاده بيشتر از سانتريفيوژهاي پيشرفته را به پايان برده است.
انتهاي پيام/