قرارداد دفاعي يک ميليارد يورويي فرانسه با عربستان
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه اقتصادي لاتريبون فرانسه ؛  شرکت او دِ اَ اسODAS که نماينده منافع شرکت‌هاي دفاعي دِ سِ ان اس، تالس و ام بِ دِ اَ فرانسه در عربستان سعودي است ماه اوت با رياض قراردادي بيش از يک ميليارد يورويي را براي نوسازي چهار ناوچه از نوع المدينه و دو نفتکش تدارکاتي از نوع بريدة Boraida (معادل نفتکش تدارکاتي دورانس فرانسه)که در سال‌هاي 1985 و 1986 مورد استفاده قرار گرفتند، امضا کرد.

به نوشته لاتريبون، اين قرارداد احتمالا از اول سپتامبر به اجرا در خواهد آمد. لاتريبون سهم هر يک از شرکت‌هاي فرانسوي را در اين قرارداد بدين ترتيب اعلام کرد: «دِ سِ ان اس با زميل شريک سعودي آن 700 ميليون يورو، تالس کمتر از 200 ميليون يورو، ام بِ دِ اَ که نفتکش‌ها را به سامانه جديد سطح به هواي بسيار کوتاه برد  ام بِ دِ اَ سنباد - آر سِ مجهز خواهد کرد بين 40 تا 50 ميليون يورو.

لاتريبون خاطر نشان کرد اين قرارداد که فرانسه از سال‌ها پيش منتظر امضاي آن بود در حالي منعقد مي شود که فرانسوآ اولاند رئيس جمهور فرانسه قرار است پاييز امسال به عربستان سعودي برود.