کمیته امور خارجه پارلمان اروپا خواستار مذاکره اخوان المسلمین شد
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  المصری الیوم، اعضای این کمیته همچنین بر حمایت بهتر از قبطی‌های مسیحی به دنبال آتش سوزی حدود 40 کلیسا از سوی اسلام‌گراها تاکید کردند.
در بیانیه این کمیته آمده است: پس از آنکه ارتش به دلیل اختلافات با دولت به رهبری اخوان‌المسلمین، قدرت را در دست گرفت، اوضاع مصر بیش از هر زمان دیگری ناآرام شده است.
در این بیانیه همچنین تاکید شده است که پارلمان اروپا نسبت به گسترش خشونت در کشور احساس نگرانی می‌کند و از بازگشت سریع به روند دموکراسی از جمله برگزاری آزاد و سالم انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی حمایت می‌کند.
کمیته امور خارجه پارلمان اروپا به ریاست "المار بروک" عضو آلمانی پارلمان تاکید کرد: ما باید ببینیم که چه چیزی برای مردم عادی و جوانان مفید است و در نتیجه برنامه‌های اتحادیه اروپا بهتر است که از مردم حمایت بعمل آورد و از این برنامه‌ها می‌توان برای ارائه نقشه راه دموکراسی استفاده کرد همچنانکه دولت کنونی وعده آن را داده بود.