کد خبر: ۴۵۳۸۳۴۲
تاریخ: ۱۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۹
فارن پالیسی :
ادعای مداخله بشردوستانه آمریکا در سوریه تنها یک شوخی مسخره است
نشریه "فارن پایسی" در مقاله ای با اشاره به اظهارات اوباما و دیگر مقامات آمریکایی درباره لزوم حمله به سوریه برای نجات جان شهروندان این کشور ، نوشت : این ادعاها تنها دروغی خنده دار از سوی کاخ سفید است .
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از نشریه فارن پالسی ؛ هنگامی که " دیوید کامرون " نخست وزیر انگلیس در متقاعد ساختن پارلمان این کشور در مشارکت با آمریکا برای حمله نظامی به سوریه شکست خورد ، در اظهاراتی تلاش کرد توجیهی قانونی برای عدم حضور خود در کنار اوباما بتراشد . در همین راستا وی مدعی شد که مداخله احتمالی آمریکا و دوستانش در سوریه " مداخله ای بشردوستانه " و در مسیر هنجارهای بین المللی است .
هنجاری که کامرون از آن سخن می گوید در دهه های اخیر در هیچیک از کتب قوانین بین المللی عنوان نشده و تنها شعارها و لفاظی های مقامات غربی بخصوص آمریکایی را باید بجای اسناد آن دانست . این اقدام پارلمان انگلیس افکار جهان را به این مضمون سوق میدهد که لندن برای محافظت از امنیت خود حاضر به خطر کردن آنهم در وسعتی این چنین نیست .