به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،روغنها به دو نوع اشباع و غیراشباع تقسیم میشوند و بر این اساس روغن حیوانی که جزء روغنهای غیراشباع است بدلیل دارا بودن مقدار کم اسیدهای چرب ترانس مفیدتر بوده و دارای خاصیت سرطانزایی کمتری است اما نباید تعادل در مصرف این ماده غذایی را فراموش کرد.
قبل از مصرف هر ماده غذایی باید به تاریخ انقضاء و تولید، پروانه ساخت و بهره برداری آن توجه کرد، بو، رنگ و مزه غذا مولفههای مهمی در تشخیص سلامت یک ماده غذایی است.
سبزیجات در حین خرد کردن مقداری از املاح و ویتامین خود را از دست میدهند که با این اوصاف باید در زمان پخت و مرحله نگهداری آنها در فریزر برای جلوگیری از دست رفتن مواد غذایی به جای سرخ کردن از شیوه بخارپز استفاده کرد و نباید سبزیجات را بیشتر از 6 ماه در فریزر نگهداری کرد./س