مشهد/
ازگیل؛ پرخاصيت‌ترين ميوه پاييزي


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ازگیل داراى مقدار زیادى کربوهیدرات است که موجب تولید انرژى در بدن می‌شود.
ازگیل به دلیل داشتن ویتامین
C برای کم‌خونی ناشی از فقر آهن مفید است.
خوردن ازگیل خام و به‌خصوص نارس که تانن بیشترى دارد، برای معالجه خون‌ریزى‌هاى داخلى مانند بواسیر، خون‌ریزى رحمى و... تأثیر شفابخش دارد
.
در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است؛ بدین منظور باید 50 گرم از برگ درخت ازگیل را در یک لیتر آب بجوشانند و چند مرتبه در شبانه‌روز با کمى از آن دهان را بشویند و غرغره کنند
.
میوه تازه و رسیده ازگیل یا کنسرو آن براى درمان اختلال قاعدگى خانم‌ها مفید است
.
ازگیل به دلیل داشتن لعاب، سینه را نرم می‌کند، عطش را فرو می‌نشاند و ضد صفراست
.
ضماد ازگیل جوش‌های بدن را ازبین می‌برد
.
دقت کنید: هسته ازگیل به علت داشتن اسید سیانیدریک، عنصری سمی است و خوردن آن خطرناک است/س
.