در نظام آموزشي داروسازي قرار گيرد؛
آموزش مديريت در داروخانه
دکتر رضا ابوالفضلي داروساز در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، افزود: بايد تغييراتي در آموزش داروسازي به وجود آيد يکي از کمبودهايي که در نظام آموزشي داروسازي داريم اين است ک مديريت در داروخانه‌ها به اين افراد آموزش داده نمي‌شود، اين افراد از نظر پرسنلي، برخورد با بيمار و از نظر مالي و مسايل مقدماتي کار در داروخانه‌ها اطلاعاتي ندارند و با مشکلاتي مواجه مي‌شوند.

وي گفت: در نظام آموزشي بايد آموزش مديريت در داروخانه‌ها، اداره داروخانه‌ها و تاسيس داروخانه‌ها ارائه شود و اين بايد در برنامه‌هاي درسي گنجانده شود.

اين داروساز تصريح کرد: 2 يا 3 واحد درسي براي اين موضوع کافي نيست و بايد واحدهاي بيشتري به اين امر اختصاص داده شود.

ابوالفضلي خاطر نشان کرد: اين افراد طريقه چيدمان دارو و انبار دارو را نمي‌دانند چيدمان دارو هم براي دسترسي خود پرسنل وهم بيمار موثر است و باعث مي‌شود که داروخانه از نظم خاصي برخوردار باشد./ع2