شیراز/
افزايش توليد گوشت شترمرغ در فارس

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان فارس گفت: از ابتدای امسال تا کنون 64تن گوشت شترمرغ در فارس تولید شده است.

صادقی افزود: پارسال 39 تن گوشت شتر مرغ در فارس تولید شد که پیش‌بینی می شود امسال حدود 3 برابر افزایش یابد.

وی ادامه داد : فارس 9 واحد پرورش دهنده شتر مرغ دارد.

گوشت شتر مرغ به علت داشتن چربی ، کلسترول و سدیم کمتر از ارزش غذایی بالایی در مقایسه با گوشت قرمز بر خوردار است و مصرف آن برای بیماران‌ قلبی و فشارخون توصیه می‌شود.

فارس از تولیدکنندگان مهم شتر مرغ در کشور است./س