ساری /
مقام سوم مازندرانی‌ها در مسابقات کاراته بانوان کشور
 

نماینده سبک شوتوکان کاراته(J.K.A) بانوان مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:پنجمین دوره مسابقات کاراته قهرمانی شوتوکان کاراته (J.K.A) بانوان کشور هفته گذشته به میزبانی استان خراسان رضوی در شهر مقدس مشهد برگزار شد.

ملایم افزود: بانوان مازندرانی در این دوره از رقابت‌ها پس از استان‌های کرمان و خراسان رضوی به مقام سوم دست یافتند.

وی تصریح کرد:کاراته‌کاهای مازندرانی در این رقابت‌ها توانستند 6مدال طلا،12 گردن‌ آویز نقره و 13 مدال برنز را از آن خود کنند.

نماینده سبک شوتوکان کاراته(J.K.A) بانوان مازندران گفت:راضیه علایی نیز در این مسابقات سرپرست تیم اعزامی مازندران بود.

ملایم با اشاره به اسامی بانوان طلایی استان در این دوره از مسابقات کشوری افزود: مائده محمدی، ملیحه محمدی، مهلا عبدی، میترا محمدی، الهه‌السادات آبرویی و آرزو لونجی توانستند در این مسابقات مقام نخست را از آن خود کنند./س