ويژه برنامه «خاكريز» به مناسبت ايام هفته گراميداشت دفاع مقدس از راديو معارف پخش ميشود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، همزمان با فرارسيدن ايام گراميداشت دفاع مقدس ويژه برنامه «خاكريز» با هدف ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و بازخواني تاريخ 8 سال جنگ تحميلي روي آنتن ميرود.
در اين ويژه برنامه حجت الاسلام و المسلمين محمد رضا تويسركاني، نماينده ولي فقيه در سازمان بسيج مستضعفين به بررسي و تبيين موضوعاتي همچون: نقش و حضور مردم در عرصههاي سياسي و تقويت مواضع دفاعي رزمندگان و فرماندهان و مديريت جنگ؛ جايگاه مديريتي حضرت امام خميني رحمت الله عليه در گره گشايي از حوادث زمان جنگ تحميلي؛ نقش رسانههاي داخلي و خارجي معاند در بحرانسازيهاي 8 ساله جنگ و مديريت رسانهاي جنگ؛ نقش و اصلاح الگوي مصرت در شكست تحريمهاي اقتصادي زمان جنگ مانند كاهش الگوي مصرف و وابستگي به خارج؛ اهميت پيشتازي نسل جوان در جبههها و فرماندهي دفاع مقدس، چگونگي ترويج فرهنگ دفاع مقدس براي تاثيرگذاري بر نسل امروز به وسيله رزمندگان و ايثارگران و نفش رسانهها، نهادهاي ديني و نخبگان در معرفي فرهنگ ايثار و مقاومت و دفاع مقدس ميپردازد.
ويژه برنامه «خاكريز» كاري از گروه معارف و جامعه به سردبير تهيه كنندگي حميد عليخاني، اجراي سيد محمد مهدي ركني و گزارشگري محمد جواد اماميان از شنبه 30 شهريور تا پنج شنبه 4 مهر 92 در ايام هفته دفاع مقدس از ساعت 8:40 صبح از راديو معارف بر روي موج FM رديف 96 مگاهرتز تقديم شنوندگان فرهيخته خواهد شد./س