دبیر اجرایی پنجمین جشنواره پایتخت پنجره ها:
پایتخت پنجره ها میزبان 1110 اثر هنری است
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، ناصر روستایی دبیر اجرایی پنجمین جشنواره پایتخت پنجره ها در توضیح خبر گفت: مهلت ارسال آثار جشنواره در دو نوبت تا 25 شهریور ماه تمدید شد و 650 قطعه عكس در دو بخش مستند و خلاقه، 260 قطعه شعر، 150 متن داستان و داستانك و 50 متن نمایشی انتخاب شدند.

روستایی تصریح كرد: سطح جشنواره امسال منطقه ای است و آثار دریافت شده توسط دبیران هنری هر بخش دسته بندی شده و در اختیار داوران قرار گرفته است.

دبیر اجرایی پنجمین جشنواره پایتخت پنجره ها خاطر نشان كرد: مشكلات و دشواری های برپایی جشنواره پنجم از حیث تامین اعتبار جدی است و دبیرخانه پایتخت پنجره ها با جدیت و تلاش كاركنان و هنرمندان فعالیت می كند.

گفتنی است كه پنجمین جشنواره هنری مقاومت (پایتخت پنجره ها) ویژه سالروز شكست حصر آبادان و هفته دفاع مقدس از 31 شهریور تا 5 مهرماه92 در آبادان برگزار می شود. /ص