خوردن اين ميوه را در مهماني ها فراموش نكنيد + عكس
به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، در تركيبات داخلي ميوه كيوي عناصري وجود دارد كه كمك مي كند، گوشت قرمز، لبنيات و ماهي ها به سرعت هضم شوند و فرد دچار مشكلاتي مانند نفخ معده نشود.

گفتني است:هضم سريع در بدن به ترشح آنزيم خاصي در بدن مربوط است و با استفاده از ميوه كيوي سريعترين عمل عضم غذا در بدن صورت مي گيرد.


بررسي ها نشان مي دهند: ميوه كيوي داراي مقادير زيادي از ويتامين C و همين طور اكتينيدين است كه باعث شكسته شدن پروتئين ها سريعتر از آنزيم هاي گوارشي در بدن مي شود.

خوردن كيوي به خصوص پس از خوردن غذاهايي مثل همبرگر و كباب توصيه مي شود.

در عين حال بهتر است قبل از مصرف كيوي بررسي شود كه آيا فرد به اين ميوه آلرژي و حساسيت دارد يا خير و پس از اطمينان از عدم داشتن آلرژي از كيوي استفاده شود.

مصرف كيوي بويژه به سالمندان توصيه مي شود./ع2