تيرنگ نيستاني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار باشگاه
خبرنگاران گفت: تمامي افراد بايستي در هنگام مسافرت و يا حتي زمان هايي كه بيرون
از منزل هستند و از غذاهاي آماده استفاده مي كنند دقت كافي را به عمل آورند چرا كه
در صورت عدم رعايت خطرات بسياري فرد را تهديد مي كند.
وي افزود: در جوامع امروز باكتري به نام بوتوليسم كه در واقع مرگبارترين مسموميت غذايي است وجود دارد كه به شكل ميله اي از قوي ترين سم عصبي و عضلاني است.
وي در ادامه گفت: راه هاي انتقال اين باكتري خطرناك، از طريق مصرف غذاهاي آلوده و خصوصا غذاهاي كنسروي و مانده وارد بدن مي شود.
وي اشاره كرد: زماني كه غذا به صورت طولاني در محيط باز قرار مي گيرد شرايطي براي تشديد توليد سم مساعدتر شده و توليد سم كشنده باعث دو چندان شدن گاز اين باكتري مي شود.
وي اظهار داشت: اكثر مواد غذايي همچون سوسيس، كالباس و همبرگر امكان سريع فاسد شدنشان بيشتر است چرا كه بايستي در تهيه و خريد اين نوع مواد غذايي، نوع مرغوب را انتخاب كنيم و از غذاهاي كنسروي كه زنگ زدگي، تورم و سوراخي دارند پرهيز شود./ع2