ساری /
رقابت نمایندگان مازندران درلیگ دسته سوم فوتبال کشور

وکیلیان در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری گفت : فرزین اسدی، امین بوداغی و پژمان دیوسالار به عنوان سه قایقران مازندرانی در ترکیب تیم ملی هستند.

وی با اشاره به حضور مربی مازندرانی در ترکیب تیم ملی قایقرانی آبهای آرام کشور افزود: حسین ملکی از مربیان باتجربه مازندرانی در کادر فنی تیم ملی جای دارد.

سرپرست هیئت قایقرانی مازندران گفت: مسابقات قهرمانی آسیای آب‌های آرام در دو بخش مردان و بانوان در رده‌های سنی بزرگسالان و جوانان هر دو ‏سال یکبار با حضور بیش از 20 کشور برگزار می‌شود.

وکیلیان افزود: این رقابت‌ها در 53 ماده برگزار می‌شود و قایقرانان ‏قهرمان کشور در تمامی مواد حضور خواهند داشت. ‏

وی با اشاره به بخت بالای ملی‌پوشان مازندرانی در کسب مدال گفت: مسابقات قهرمانی قایقرانی آب‌های آرام آسیا از سوم تا هشتم مهرماه در شهر سمرقند ازبکستان برگزار می‌شود./س