تبریز/
تولید محصولاتی عاری از بقایا با کشاورزی ارگانیک

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: طعم و کیفیت خوب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک رامی توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.

وی تصریح کرد: با در نظرگرفتن ارزش افزوده تولیدات، پایداری اقتصادی در این واحدها ملموس است.

سلیمانی ادامه داد: امنیت اقتصادی واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک برقرار خواهد بود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: حاصلخیزی بالای خاک، حفظ و ارتقاء آن از اهداف اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک است.

وی اظهار داشت: افزودنی ها و مواد اولیه مضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.

سلیمانی تاکید کرد: کشاورزی ارگانیک شرایط مناسبی را برای به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر مهیّا می سازد./س