ظریف در دیدار با وزیر خارجه افغانستان:
ما به يك افغانستان جديد اميد بسته‌ايم
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، وزراي امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و افغانستان نيز طي ديداري جداگانه از روند گسترش مناسبات و همكاري‌هاي نزديك و دوستانه تهران_كابل در كليه زمينه‌ها ابراز رضايت كردند.
 
ظريف در اين ديدار روابط دو كشور دوست و برادر ايران و افغانستان را بسيار نزديك و مستحكم توصيف كرد و آمادگي جمهوري اسلامي ايران را براي هر نوع همكاري با اين كشور اعلام داشت.
 
وي با سرنوشت‌ساز توصيف كردن، سال 2014 در افغانستان با توجه به خروج نيروهاي خارجي و برگزاري انتخابات در اين كشور، ابراز اميدواري كرد اين سال توام با خير و بركت براي مردم افغانستان باشد.
 
ظريف با اشاره به اينكه در هر كجا كه خود افغان‌ها امور امنيتي را به دست گرفته‌اند، معضلات امنيتي حل شده است، تصريح كرد: ما به يك افغانستان جديد اميد بسته‌ايم.
 
"زلمي رسول" وزير امور خارجه افغانستان نير در اين ديدار گفت: شما همواره يار و همراه ما بوده‌ايد و به ويژه در سال‌هاي اخير هيچگاه روابط دو كشور به اين خوبي نبوده است.
 
 وي با تشريح آخرين تحولات در افغانستان و روند سياسي و امنيتي اين كشور، گفت: موفقيت جمهوري اسلامي ايران، موفقيت ماست و دوستي ما و ايران قوي‌تر خواهد شد.
 
زلمي رسول همچنين از ظريف براي سفر به افغانستان رسما دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام/