قم/ علی دایی عنوان کرد؛
خط حمله صبا برای هر تیمی خطرناک است / برای ماندن در غافله قهرمانی نیاز به برد داریم
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، علی دایی پنجشنبه شب در مصاحبه قبل از بازی تیم پرسپولیس با صبای قم گفت: صبا تیم خیلی خوبی دارد و تا کنون توانسته خوب نتیجه بگیرد.

وی افزود: تیم صبا از بازیکنان جوان خوبی بهره می‌برد و مطمئنا برای بازی مقابل پرسپولیس برنامه دارد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما با توجه به شرایط جدول و باخت امروز فولاد و برد تراکتور برای اینکه از غافله عقب نمانیم احتیاج مبرم به برد در این بازی و کسب سه امتیاز داریم.

دایی گفت: کار سختی در پیش رو داریم باید تلاش کنیم و فکر کنم باید بیشتر از تمام بازی‌ها در این بازی بدویم تا خوب نتیجه بگیریم.

وی در خصوص محروم و مصدوم برای بازی مقابل صبا بیان داشت: خدا رو شکر محروم و مصدوم نداریم تمام بچه‌ها آماده هستند و تنها عباس‌زاده را به علت مصدومیت در اختیار نداریم و بقیه بازیکنان با تمریناتی که انجام دادیم برای بازی فردا آماده هستند.

این سرمربی فوتبال در خصوص اتفاقات اخیر در خصوص داوری‌ها به وی‍ژه محسن قهرمانی یادآور شد: صحبت‌های خود را قبلاً در این مورد انجام دادیم و لزومی نمی‌بینم بیشتر صحبت کنم؛ شما هم آخرین خبرها را می‌توانید از فدراسیون بگیرید تمام فکر و ذهن من بازی فردا است و به این مسائل فکر نمی‌کنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که آیا از بازی روز جمعه دست پر بیرون می‌آید یادآور شد: اتفاقات دست خدا است و هر چه خدا بخواهد همان خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما شناخت خوبی نسبت به تیم صبا داریم گفت: صبا خط حمله و هافبک خوبی دارد که برای هر تیمی خطرناک است و گل‌های زده صبا از ما بیشتر است، ما بر روی نقاط ضعف و قوت صبا کار کردیم و نقاط قوت تیم حریف را خواهیم گرفت و با استفاده از نقاط ضعف این تیم امیدوارم برنده از زمین خارج شویم./س