اصفهان/محمدنادری/8600645 /03112646213
كشف 250 كيلو ترياك از كاميون حمل بار دراصفهان
 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان، سردار "عبدالرضا آقاخاني" فرمانده انتظامي استان اصفهان با اعلام اين خبر اظهار داشت: در ادامه پيگيري باندهاي قاچاق مواد مخدر همچنين برخورد با قاچاقچيان و سوداگران مرگ،ماموران انتظامي شهرستان دهاقان استان در پي اقدام اطلاعاتي و انتظامي موفق به شناسايي يك باند قاچاق مخدر شدند.

رئيس پليس استان اصفهان با اشاره به اجراي عمليات ويژه و منحصر به فرد پليس در محور مواصلاتي به شهرستان دهاقاناستان در اين زمينه عنوان داشت: نهايتا ماموران با متوقف كردن دو دستگاه خودرو سمند و پژو همچنين يك دستگاه كاميون بار آن را مورد بررسي قرار دادند

سردار آقاخاني افزود: در بازرسي از خودرو كاميون تعداد 25 بسته به مقدار 247 كيلو 300 گرم مواد مخدر از نوع ترياك با لفافهكه بطرز كاملا ماهرانه در خوردو جاسازي شده بود كشف شد .

اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به دستگيري سه نفر متهم در اين خصوص ،خاطر نشان كرد: دراين زمينه هر سه دستگاه خودرو توقيف و در اين خصوص پرونده قضايي تشكيل شد/س.