سعيد يعقوبي ليسانس الكترونيك، در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي باشگاه
خبرنگاران، گفت: هنگام گرفتن آب مواد، بسياري از خواص ماده از دست ميرود، اين
دستگاه طوري طراحي شده است كه فشار و دما را پايين ميآورد و در اين صورت آب ماده
بدون از دست دادن خواص آن جدا ميشود.
وي افزود: مصارف اين دستگاه در زمينهي داروسازي، ذخيرهسازي بانك خون، صنايع غذايي كه ميخواهند محصولات غذايي را خشك و آب آن را جدا كنند و همچنين براي خشك كردن پودرهاي نانو است.
وي خاطر نشان كرد: اين دستگاه نسبت به نمونهي خارجي از دقت و پايداري بيشتري برخوردار است./ع2