در هفتمين كنگره بينالمللي مراقبتهاي ويژه پزشكي ايران ،پزشكان با مفاهيم پيشرفته علم مراقتبهاي ويژه آشنا ميشوند.

دكتر عطا محمدپور، دبير علمي هفتمين كنگره بين المللي مراقبتهاي ويژه پزشكي ايران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: علم مراقبتهاي ويژه در كشورمان نوپا است، هدف اصلي كنگره آشنايي پزشكان شاغل در ICU با مفاهيم پايه و پيشرفته علم مراقبتهاي ويژه است.
وي گفت: تداخلات ارگانهاي بدن ، شوك سپتيك، نارسايي ارگانها، احيا به دنبال شوك، بيوماركرها و ابزارهاي تشخيصي جديد در ICU، پيشگيري از عفونت نيوموني، پيشگيري از نارسايي كليه، تغذيه و حمايت متابوليك از بيماران بدحال از محورهاي اين كنگره است، اين كنگره 24 تا 26 مهر در تبريز برگزار ميشود.
دبير علمي اين كنگره اظهار كرد: يكي از اركان ICU و مراقبتهاي ويژه، جامعه پرستاري است براي ارتقا عملكرد پرستاران، جلسات مخصوص در اين كنگره برگزار و همچنين 12 كارگاه نيز ارائه ميشود.
وي خاطرنشان كرد: علم با سرعت هرچه بيشتر در حال حركت است و مستندات زيادي نيز در حال انجام است براي اينكه ما نيز از اين علم عقب نمانيم، مستندات جديد و درمانهاي كمك كننده را در اين كنگره ارائه ميكنيم./ح