پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان با فناوری نانو و ساخت یک دستگاه موفق به خنثی سازی میکروارگانیسم های بیماریزا در میوه و سبزیجات شدند.
بهزادقره یاضی رئیس هیئت مدیره شرکت زیست
پژویان خاورمیانه در خصوص این دستاورد به خبرنگار باشگاه فناوري نوين خبرنگاران گفت: با
استفاده از این سیستم می توان گاز اتیلن را جذب و ماندگاری میوه را با حفظ خاصیت
افزایش داد.
وی افزود: این دستگاه پایداری میوه و
سبزیجات فسادپذیر را تا 6 ماه بالا می برد.
این مقام مسئول شرکت زیست پژویان
خاطرنشان کرد: این دستگاه در سردخانه ها و انبارهای میوه، اثر مخرب گاز اتیلن بر
میوه و سبزیجات را خنثی می کند.
شایان ذکر است؛ دستگاه مذکور را یک شرکت
دانش بنیان در پارک علم و فناوری تهران اختراع کرده است./ع2