دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو
با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: از آنجا که شیرینی ها ارزش
غذایی شان در حد کربوهیدرات است، حجم معده را پر می کند و اشتهای افراد را به مصرف
بقیه مواد غذایی کم می کند.
وی افزود: قندها مانع جذب ویتامین C و املاحی مثل روی و سلنیوم هستند که کارکردشان با سیستم ایمنی بدن به شدت در ارتباط است.
وی ادامه داد: مصرف شیرینی باعث چاقی است و این چاقی زمینه ای برای بیماری های بعدی مثل سندروم متابولیک که یک پایه آن در چاقی و پایه دیگر آن در فشار خون است و همچنین باعث کبد چرب، افزایش بیماری های قلبی و عروقی و در نهایت دیابت می شود.
وی خاطرنشان کرد: قندها دو دسته هستند، یکی ساده و دیگری مرکب.
توصیه می کنیم؛ افرادی که دیابت و اضافه وزن دارند از قندهای مرکب استفاده کنند و افرادی که وزن طبیعی دارند از قندهای ساده در حد معمول استفاده نمایند.