شهناز راشدی
متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیشک غذا خوردن و تغذیه
در زندگی هر انسانی مهم است، از سوی دیگر موادی از سفرههای ما ایرانیها خارج شده
است به طور مثال کنجد که یکی از بهترین دانههای روغنی است امروزه کمتر مصرف میشود
یا کمتر کسی را میبینیم که به جای تخمه و پسته، مویز استفاده کنند.
وی افزود: در حالیکه مویز برای تقویت مغز و حافظه بسیار موثر است کنجد هم منبع غنی پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
باید دقت شود؛ در برنامهی غذایی کودکان کنجد، مویز قرارداد وظیفهی ما پزشکان این است که این مسئله را بین خانوادهها رواج دهیم متاسفانه کودکان جامعه ما به غذاهای فستفودی و بیرون از منزل روی آوردند که باید پدران و مادران مراقب تغذیه کودکان خود باشند./ع2
انتهاي پيام/