تبریز/
پرداخت 203 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به بخش کشاورزی شهرستان اهر

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، برنج‌فروش‌آذر در جلسه کارگروه کشاورزی آب و منابع طبیعی در شهرستان اهر گفت: بانک کشاورزی به عنوان تنها حامی و بانک عامل در کنار کشاورزان منطقه بوده و تلاش خواهد کرد با پرهیز از کاغذ بازی‌های بی‌مورد در کمترین زمان ممکن تسهیلات لازم را به کشاورزان، طرح‌های توجیه‌دار و اشتغالزا پرداخت کند.

وی از کشاورزان و باغداران خواست با توجه به کمبود منابع با پرداخت به موقع اقساط و معوقات بانکی در تأمین منابع مالی و ارائه تسهیلات به سایر کشاورزان و متقاضیان بانک یاری برسانند.

در این جلسه همچنین مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان آذربایجان‌شرقی نیز در ارتباط با تأمین آب برای صنایع گفت: آب منطقه‌ای استان آذربایجان‌شرقی در تأمین آب صنایعی که در راستای اشتغالزایی است همکاری‌های لازم را می‌کند.

ارسلان هاشمی در ادامه از ساماندهی 38 کیلومتر از رودخانه‌های شهرستان اهر خبر داد و آن را کاری لازم و ضروری دانست.

وی در ارتباط با نصب کنتورهای حجمی در زمین‌های کشاورزی پایاب سد ستارخان اهر گفت: با نصب این کنتورها مصرف آب کاهش یافته است و اگر تعاونی‌های فعال بخش کشاورزی بخواهند در نصب این کنتورها پیشگام شوند، حمایت می‌شوند/س