ایران به عنوان یکی از 20 کشور برتر دنیا در تولید کمی مواد غذایی در دنیا شناخته شده است که امروز نیاز ارتقای کیفی این تولید حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارن، ، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: 20 درصد از ارزش افزوده تولید ناخالص کشور در تولید محصولات کشاورزی بوده و 80 درصد از مواد غذایی مورد نیاز کشور در داخل تولید میشود.
یزدیصمدی با بیان اینکه تولید مواد غذایی در ایران از کمیت خوبی برخوردار بوده اما از نظر کیفی وضعیت مطلوبی ندارد، افزود: 60 درصد از مواد غذایی کشور از انرژی گیاهی تأمینشده و 10 درصد آن از منابعحیوانی تأمین میشود.
وی به گفته وی مساحت خشکی ایران 1.1 درصد بوده که یکسوم از این میزان آب است، علاوه بر آن آب موجود در کشور یکسوم میانگین جهانی است.
یزدیصمدی با اشاره به اینکه 51 میلیون هکتار زمین قابلکشت در کشور وجود دارد، افزود: از این میزان تنها 18.5 میلیون هکتار زمین زیرکشت در مجموع زمین آیش داریم که رتبه ایران در منطقه اول و در جهان 40 است./س