منبعی سرشار از "پروتئین" برای تقویت "حافظه"
دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تخم مرغ به دلیل وجود پروتئین و آنتی اکسیدان برای تقویت حافظه بسیار مفید است.

وی افزود: برای سالمندان اگر بصورت متوسط هفته ای 2 تا 3 عدد تخم مرغ مصرف شود به شرطی که بیماری خاصی نداشته باشند باعث تقویت حافظه شان می شود و در بقیه ی سنین روزی 1 عدد توصیه می شود.

وی ادامه داد: تخم مرغ برای کسانی که کبد چرب دارند یا بیماران قلبی و عروقی و یا افرادی که حساسیت دارند و همچنین کودکان زیر 1 سال توصیه نمی شود.

دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: بدلیل اینکه تخم مرغ یک منبع کامل پروتئینی است می تواند به عنوان یک واحد گوشتی برای افراد حساب شود. /ع2

انتهاي پيام/